štvrtok 20. augusta 2015

BeautyTip#1

Po dlhej dobe tu mám pár tipov, ako spraviť zo seba lepšieho a hlavne!, krajšieho človeka!

V živote každej ženy príde moment, keď sa cíti škaredá, odmietnutá, opovrhnutá, odporná, zanedbaná a má potrebu s tým niečo spraviť.
Ak si často-krát nahovárate spomenuté štyri prídavné mená, môžete s tým spraviť len toľko:
  • A) každé ráno pred zrkadlom si povedzte pár motivačných slovíčiek do dňa (som krásna, som mladá /aj keď máte už po 30 a muža nikde, lebo muž je hlavná méta/, som úspešná /pretože aj E je lepšie ako dostať FX alebo kladivom po hlave/ 
  • B) ak ste sa stále nepresvedčili o tom aká ste úžasná, šťastná a úspešná (pretože dostať do zubov kladivom je stále lepšie ako po hlave), snažte o tom presvedčiť aspoň okolie, napr. haštagmi na instagrame : #happygirl #beutiful #perfectgirl #nice #awesomegirl a podobne...
  • C) ak nepomáha ani bod A, ani bod B skúste navštíviť psychiatra, alebo si spravte výlet do Kolumbie.



No, ale kedže každá z nás je úžasná a nemusí robiť ani jednu z týchto vecí a necíti sa ani opovrhnutá a ani odporná, postačí sa jemne skrášliť. Ja napríklad trpím iba strašnou prokrastináciou a lenivosťou.
Tak príklad, veľmi rada by som mala jemné nôžky, ale nechce sa mi si dávať 6 prípravkov. Tiež by som chcela krásnu pleť, ale nechce sa mi kupovať dvesto produktov a ani ich používať, lebo som trochu lenivá. Ale mám pár tipov, ako pár problémov celkom fajn vyriešiť.




Káva
Každé ráno si rada spravím kávu, na to veru nie som lenivá!Ak si spravíte klasickú zalievanú, na dne hrnčeka vám zostane sós, najlepšie ak je ešte vlhký z kávy. Ten je najlepší na celé telo, fakt! Nikdy som tomu neverila, ale tá prokrastinace.... Nanesiem buď na celé telo, alebo iba napríklad na zadoček, na nožičky a poriadne vmasírujem do pokožtičky. Všetko nakoniec zmyjem a niekedy už ani nepoužijem žiadne telo mlieko a pokožku mám neskutočné jemnú.

Kokosový olej
Ďalšia vec ktorej som neverila, ale raz keď som spala u kamarátky a ráno som vyzerala ako Svätá Katarína počas romaníka s Dohertym, mi kamarátka ponúkla kokosový olej na tvár. Niekedy na tom môžete usmažiť aj patizóny, alebo dať na pery a máte ich super zvláčnené. Alebo aj na tie nôžky po tom ako zmyjete kávový peeling, proste je super a má milión využití (alebo aspoň sedem).

Bahno
Neviem ako vy, ale ja keď som bola malá so susedou sme pravidelne vyrábali krémy na tvár z blata, bahna, mlák a podobne a nikdy nič. Tváričky ako dieťatko a viete čím to je?! Keď sme deti vyzeráme preto dobre a máme jemnú tvár, lebo na seba hádžeme podobné veci blato, všelijakú hlinu a podobne. Keď sme starší, začneme sa o seba viac starať, bahno vynecháme a začneme nakupovať chanely a diory a nič...pleť stále nieje jemná ako bábätko.
Tak som sa rozhodla vrátiť k bahnu. Toto je z mŕtveho mora od Health and Beauty. Krásne vonia a má skvelé účinky.



A ak nepomáha ani toto, nezúfajte, pravdepodobne nie ste ani škaredá a ani nič, iba máte na seba vyššie nároky, alebo vaše okolie. Niekedy stačí byť spokojný sám so sebou a pravdaže, piť veľa vody !!!



julianna 

2 komentáre: