streda 30. marca 2016

len taký slnečný deň.




kabát second hand (Zara), jeansy Reserved (mnou dotrhané), kabelka Zara, tenisky Vans (prezmenu ružové)


Tento krát je to celkom kontrast, voči minulému postu.
Viac farieb, viac slnka, viac úsmevu. Slnko robí proste dobrú náladu a príjemnejšiu atmosféru.
To, že už začala jar ma neskutočne teší. Také to cliché, svet sa prebúdza do nového "dňa". Nabratie síl s príchodom slnečných dní.
Svet je viac farebný, nie len vďaka kvetom.
Ach tie kvety, nikdy som ich nemala viac rada ako teraz. Mamina mala vždy pravdu, kvety prinášajú radosť do života. Nie iba tie ktoré dostanete, ale aj tie ktoré voľne kvitnú. O čo je svet krajší, keď je farebnejší a je z neho cítiť život.


prajem krásne slnečné dni.
Julianna

pondelok 21. marca 2016

stripes & M





svetrík Mohito, kabát Zara, nohavice H&M, tenisky Vans, kabelka vintage Guy Laroche



Ahoj.
Nie až tak po dlhej dobe, no po dlhej s outfitom. Á ďakujem pevnej vôle môjho priateľa, že ma k tomu tak trochu vyhecoval.

Konečne som mala voľný deň a predpoveď počasia bola viac než sľubná, slniečko a 12stupňov. No realita bola iná. Zima a veterno...
To čo mám na sebe, je taká súhra toho, čo mám najradšej. Čierna a biela, prúžky, striktný kabát a tenisky.
Konečne tieto TENISKY!!! Model sk8hi mám už v ružovej, a sú to najlepšie a najkrajšie (najviac nosené) tenisky aké doma mám a dlho som zvažovala kúpu aj týchto. Pár krát pri kúpe som to obrátila na iné, no v konečnom dôsledku sú konečne moje. V týchto teniskách mám tak trochu vždy pocit, že mám opäť 15, a nie o desať rokov viac.
Ďalšia vec ktorú som si v poslednej dobe zamilovala sú odznaky, nášivky, nažehlovačky, všade a na všetkom.
Svetrík s nášivkami mám z Mohita. Tento obchod mi celkom sadol do nôty. Aj keď nerada prispôsobujem svoj šatník aktuálnym trendom (ani by sme nemali), raz za čas sa mi niečo zapáči, čo sa hodí aj mne, aj môjmu štýlu, aj mi zasadne do šatníka. Tak ako aj tento svetrík.
Ak sa vám tento trend páči, určite tam zbehnite, od kabelky až po bundy s nášivkami.
A okrem toho tam majú kolekcie, ktoré sú naozaj rôznorodé, elegantná cica, aj infantilné dievčatko z Pomády. Taký holčičí obchodík.


prajem pekný deň a ešte krajší začiatok týždňa
Julianna






streda 9. marca 2016

Tak klasicky, neklasicky.



Ide jar, všetko bude kvitnúť, bude farebné, počasie bude trhnuté, tak prečo nevniesť trochu trhnutosti aj do klasických must-have.
Niekedy to nemusí byť o prehnanom kombinovaní lodičiek s kabelkou, ani o tom, že k puzdrovej sukni treba nutne vysoké opätky, ani o dodržiavaní "módnych pravidiel".



Leopard je medzi zvieracími vzormi úplný pán, chceš či nechceš. Aj keď má veľa ľudí voči nemu znechutenie, ja ho beriem stále. No podstatné je,ako. Najlepšie na obrovskej ploche!
Puzdrová sukňa je základ šatníka. Úprimne, pri mojej výške sa v nej tak trochu strácam a vyzerám v nej ako v maxi sukni, ale veď prečo nie!
V spojitosti s obyčajným bielym trikom, ktoré nesie meno blond kočky, ktorá nám otvorila diaľnicu mi nepríde vôbec ako zlý nápad.
O malej čiernej kabelke nemusí byť ani reč, je to základ, ako spomínaná puzdrová sukňa, alebo aj malé čierne šaty.
No a ružové tenisky, to je také moje. Síce už jedny ružové v tomto modely mám, ale predsa len nejaký ten malý farebný rozdiel tam je.
  

Nemôžem sa dočkať prvých teplých dní, kedy nebudem váhať nad sukňou a uprednostním farby, pred teplým čiernym rolákom.


sukňa je Mohito, kabelka Topshop, triko Zara a tenisky Vans


dúfam, čoskoro
Julianna